Vertailu viime vuoden tammikuun tilastointiin osoittaa, että vuosi -15 oli neulerintamalla edellistä vaatimattomampi.

Töitä valmistui 'vain27', jotka jakautuivat seuraavasti:

3 pääasiaa
5 käsiasiaa
6 kaula-asiaa
5 pusero-osastoa
4 paria sukkia
1 peitto
3 pikkutilpehööriä

Näistä kaksi kaula-asiaa, kolme käsiasiaa ja pikkutilpehöörit meni lahjaksi, yksi pääasia lapselle. Loput olikin sitten itselle. Kolme töistä oli virkattu, loput neulottu. Lankaa meni neuleisiin reilut 4,8 kg, lisäksi vähensin vanhoja 'epälankoja' lahjoittamalla Portissa hyvästi toista kiloa (olisiko ollut 1,4 kg). Mutta jos oli kulutuskin pienempi, niin tulihan tuota vähemmän hankittuakin. Lankaa osti 4,4 kg, kun vuonna -14 vastaava luku oli 5,7 kg. 

**

Ompelukoneen kanssa taisin tehdä enemmän kuin edellisenä vuonna.

Kahdet housut pienemmille herroille, monta paikattua polvea, yksi tilkkupeitto ja pussukka, kolme tilkkukassia, ainakin viisi neulatyynyä tilkuista ja joulupakettiin käärityt pienet tilkkupeitot tuolinpäällisiksi. Ai, ja valmistuihin kinkereillä pari pientä työtä.

ryijytilkku.jpg

Harmaan sävyjä, värit toistuvat tässä kuvassa varsin hyvin.

ryijytilkku2.jpg

Tehty eri väriselle tuolille ja eri talouteen.

neulatyynyt.jpg

Iltapuhteina tilauksesta pari neulatyynyä.

Näitä voisi tehdä lisääkin; läjä pieniä tilkkuja pöydälle ja kyllä ne hetken päästä kertovat mitä haluavat isona olla. Joulupakettiin päätyi kaksi perhosta, joista ei tullut otettua kuvaa.

**

Jos jotakin lupaan vuodelle 2016, niin parempaa kirjanpitoa ja aktiivisempaa kuvaamista. Blogi eli loppuvuodesta melkoista hiljaiseloa, tosin en voi luvata suurempaa aktiivisuutta nytkään.