Lapset viettivät viikonlopun mummulassa ja minä sain kaivettua ompelukoneen naftaliineista. Tai oikeastaan ompeluinnostus iski huolletusta saumurista. Minä jo pelkäsin sen menneen korjauskelvottomaksi, mutta kyllä kunnon huolto teki ihmeitä. No mitä sitä sitten extempore ommellaan -sitä mistä eniten on puute. Nuorimmaisille housuja. Vaan eipä oikein löytynyt ideoita.

super.jpg

Paita olisi otollisempi aplikoinnille, mutta en malttanut ommella ihan simppeleitä collareitakaan. Ekaluokkalaiselle ajattelin aplikoida jonkin kivan tekstin. Niin, kivan. Ei vain löytynyt ideaa, joten väkisin piti puristaa. Tuo tekstin tekotapa puolestaan oli oikein kiva kokeilu. Ruskea ja vihreä colloge -kangas on ohutta R-collectionin kangasta. Valkoinen college jotakin vuosikertatavaraa. Aplikoitujen kirjainten alla on vapaavarrella tikattu teksti 'pelaaja', joka onnistui loistavasti.

angry_pun.jpg

Nuorimmalle ompelin velour housut ja aplikoin angry birdsin college -kankaista.

angry_possu.jpg

Toiseen lahkeeseen saman sarjan possu.

Vaan miten kävi. Nuorimmainen ei kelpuuttanut housuja, jotka sensijaan isoveli otti riemusta kiljuen. Hylkäsi omat housunsa toistaiseksi laatikon perukoille. Onneksi nuorimmaisen housuihin tuli hieman kasvunvaraa, ettei haittaa vaikka isoveli niitä hetken käyttääkin. Housujen kuvaaminen on toivotonta, joten vain pienet kuvat aplikoinneista.