Kaksi viimeistä viikonloppua on hurahtanut rakentamisen parissa. Tai eihän se juurikaan minua koske, mitä nyt käyn kommentoimassa ratkaisuihin (pyydettäessä!), välillä vähän siivoamassa, apukäsinä tai seinää villoittamassa. Ja huolehdin tietenkin lasten harrastuksista (nykyisin viikonloppuun mahtuu neljät pesistreenit), ruokailuista, tarjoiluista, vieraiden viihdytyksestä, pyykinpesusta, kaupassa käynnistä... Yläkerran panelointi on siis päästy aloittamaan, porrasaukko on ensimmäisenä työn alla, sillä portaiden pitäisi saapua ehkäpä jo alkavalla viikolla.

adventti.jpg

Eilen oli ensimmäinen adventti, mutta tämä kuva on jo edellisviikonlopulta. Adventtina maisteltiin Fazerin uusia konvehteja. Taisin pitää vanhasta lootasta enemmän - vaikkei tämäkään nyt suoranaisesti huono ole.

Neuleitakin on tässä ohessa valmistunut, mutta osa menee osastolle joulun jälkeen julkaistavia.Tämän pipon sain vihdoin pääteltyä (neulottu ties milloin) ja lapsi lupautui kuvausassistentiksi.

harmaa_pipo.jpg

Malli ei kyllä heti muistu mieleen, langan ostin vuoden takaisen Portin lankakauppakierroksella, kulutus 50g ja minun päähän neulottu, vaikka kovin sopivalta näyttäisi pikkumiehellekin.

Ps. Taustalla näkyy uusi pöytä. Herra 8vee ilmoitti haluavansa huoneeseensa pöydän ja pitihän siihen toiveeseen tarttua. Pöytälevy Bauhaussista, putkijalat Kärkkäiseltä, vähän hiomapaperia ja puuvahaa pintaan - ihan käypä peli tuli ja mahtuu kaksi pientä miestä näppäimistöineen pöydän ääreen. Juu, ei ole näillä herroilla omia koneita, vain käytöstä poistettuja näppäimistöjä...