Pirena heitti minulle jo jokin aika sitten kuvahaasteen. Haasteeseen vastaaminen vain on jäänyt pienten teknisten ongelmien jalkoihin. Vuodatus on mystisesti hävittänyt itse viestin osan ja julkaissut vain otsikon. Jospa nyt onnistuisi. Eli itse haasteeseen:

  1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
  2. Valitse neljäs kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
  3. Selitä kuva.
  4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

No, insinööri tietenkin mietti aikansa, että miten tämä neljäs kansio lasketaan. Minulla on yksi kansio, jonka sisällä on kansioita alikansioineen monessa tasossa. Yleensä kuva ovat alimman tason kansiossa. 

Tämä kansio on laskettu ensimmäistä kansioketjua alaspäin. Neljännen kansion neljäs kuva on joululta 2004. Kuvassa esikoinen tutkii enoltaan saamaansa joululahjaa. Sikäli sopii käsitöihin, että veljeni on uunin itse tehnyt. Pojilla on myös enon tekemä puinen nukensänky.

Seuraavaksi laskin neljännen kansion kustakin kansiosta ja siirryin siitä aina seuraavaan kansiotasoon, kunnes päädyin valokuvia sisältävään kansioon ja laskin neljännen kuvan. Tämä kuva on kesältä 2007, ammulta jolloin nuorimmainen heräsi ensimmäistä aamua kotoa. Kuvassa keskimäinen makaa tyynyllä, jonka päällisen olen ommellut -pieni aasinsilta käsitöihin.

Sitten laskin niitä alimman tason kansioita, jotka oikeasti sisältävät kuvia. Neljännessä kuvallisessa kansiossa neljäntenä kuvana oli tämä kuva, joka on otettu tammikuussa 2005. Silloin oli tällaisia käsitöitä.

En hakenut enää neljättä tapaa laskea neljättä kansiota. Haasteen voi napata mukaansa, ken neljännen tavan kansioiden laskemiselle keksii.

Edit: Nyt onnistui julkaiseminen teksteineen ja kuvineen, mutta kovin viiveellä tuli teksti näkyviin. No, tulipa kuitenkin.