Kuin ihmeen kaupalla sain kaivettua ompelukoneen muuttolaatikoiden seasta, raivattua 'ompelupöytäni' enimmistä nyssäköistä ja ommeltua jo pari vuotta ajatuksen tasolla olleet koirien alustat. Kuinkas muuten kuin reissuunlähtöaamuna.

Vanha, hyvin kulunut täkki neljään osaan, päällystys puuvillakankaalla ja näyttelyhäkin alusta on valmis (näin tuli sopivankokoisia meidän ~ 90*60 cm häkkiin). Yksinkertaista, nopeaa ja erittäin käytännöllistä. Alustoista tulee sen verran pienet, että ne on helppo pestä koneessa ja kuivuvatkin suht nopeasti (kannattaa kiinnittää huomiota täkin valintaan, ohuehko keinokuitutäytteinen peitto on paras). Useamman kun ompelee, niin onpa vaihtovaraakin aina olemassa. Ja voihan niitä käyttää muuallakin kuin häkin pohjalla.

Toinen vaihtoehto olisi ollut ommella täkeille 'pussilakanat', mutta koska kyseessä on koiran alunen, joutuu itse täkkiäkin aika tiheään pesemään. Ja pysyypä päällinenkin kunnolla paikallaan.

1751413.jpg


Tämän työn kohdalla jäin pohtimaan, että mikä työ on kuvaamisen ja bloggaamisen arvoinen. Lopulta tulin siihen tulokseen, että koska tarkoitukseni on saada omat tekemiset dokumentoitua, niin laitetaan sitten kaikki. Ja ehkä joku jostakin työstä voi saada idean omaansa.