Minulla oli viikonloppuna joulu... tai oikeammin sain syntymäpäivälahjan ennakkoon. Anoppi oli käynyt Kajaanissa R-collectionin tehtaanmyymälässä ja minä sain paperikassillisen kankaita, ihania, hyvälaatuisia college - ja trikookankaita.

Kolme alimmaista ovat collegea, välissä resoria, kaksi päällimäistä ovat napakkaa single trikoota.

Pesin kankaat hetimiten, sillä näihin tekisi mieli painaa jotakin kangasväreillä. Kankaat eivät menneet miksikään pesussa, laadukkaita ovat. Keltainen on varsin jämäkkää trikoota, terrakotanvärinen on hieman ohuempaa ja joustavampaa. Tuossa ne nyt huutelevat portaikon kaiteella, kuivina ovat olleet jo pitkään, mutten ole halunnut vielä pistää niitä silmistä pois.

Kiitos ihanasta lahjasta!

**

Viimeaikoina on ollut jokseenkin raskasta. Viikonloppuna sain jälleen apua huushollin pidossa ja lasten kaitsinnassa. Miesväki kun viettää kaiken liikenevän ajan tontilla, sen suuren projektin parissa.

Sunnuntai-iltana päätin hemmotella itseäni tekemällä hyvän salaatin niistä tarpeista, joita kotoa löytyi, ja ottamalla jalkakylvyn telkkaria tuijotellessa ja salaattia syödessä. Jalkaraspikin löytyi ja niin sain siloteltua koppuraiset kantapääni, lopuksi rasvaa -ja nukkumaan. 

Maanantain hissuttelinkin sitten kotona nämä ihanaiset jalassa.

Pienet asiat voivat tuntua hyvältä.