Nämä kissankellot on leikattu vanhoista keittiön verhosta. Alkujaan verho on anopin tekemä ja kissankellot hänen painamat. Meillä ei verhoja tässä talossa, eikä ihan pikkukummassa tule, mutta halusin hyötykäyttää nämä kauniit kuvat jotenkin muuten. Näistä piti tulla keittiön tuoleihin irtosuojukset, mutta se ei oikein ottanut tuulta purjeisiin. Nyt päätin kasata näistä blokeista peiton.

kukkapeitto1-normal.jpg

Taustakankaaksi valitsin erään mummini vanhan kankaan. Mutta sitten iski halu tehdä nurjallekin puolelle jokin juju. Ja niin ompelin blokkeja tällä ohjeella.

kukkapeitto2-normal.jpg

Yritin astua ulos mukavuusalueeltani ja yhdistellä useita eri kuoseja. Eikä lopputulos ole ihan kamala, yksivärinen kangas rajaa ja rauhoittaa kokonaisuutta.

kukkapeitto3-normal.jpg

Ajattelin suoraa tikkausta, joten halusin asettaa nämä nurjan puolen neliöblogit vinoon, sillä pelkään, että tikkauksen kohdistaminen nurjalla puolella blokin reunojen mukaan tulee olemaan liian vaikeaa. Asetin tilkkublogin sanomalehtipaperista leikatun neliön päälle ja tein kaavan kiiloille, jolloin sanoin neliöblogin vinoon.

nuppupeitto10-normal.jpg

Blokkien jämäpaloista jäi paljon kolmioita, joista ompelin 2 tuumaisia ja 1,5 tuumaisia neliöitä. Tässä 2tuumaisista neliöistä koottu nuppupeiton kansi. Aura lentäviä hanhia. Kuvat on turhan pimeitä, toivottavasti kirkkaampia kelejä on tulossa, jotta valmiista peitoista saisi parempia kuvia.