Melkoiset avajaiset Olympialaisilla! Tour de Fleecen jälkihumussa ilmoittauduin myös neuleolympialaisiin. Lukuisista lajeista valitsin purjehduksen (Shawl Sailing), toisena lajina harkitsin vakavasti painia (Wips Wrestling). Todellisuudessa kumpikaan laji ei hirmuisesti minua kiinnosta (etenkään jälkimmäinen).

Jokainen saa asettaa oman kisatavoitteensa. Minä valitsin käsinkehrätyn langan ja malliksi Lune Shawlin.


Synttärikakkujen leivonnan lomassa katselin avajaisia ja aloitin huivin. Ensin yhdesti, sitten purin melkein alkuun ja koska kertaus on opintojen äiti, otin vielä kertaalleen. Enkä vieläkään ole ihan varma, että miten huivin tekisin.

Tämä arpominen johtuu siitä, että malliin on kaksi versiota; sileää oikeaa ja pitsinen versio. En halua kokonana pitsistä, sillä käsinkehrätty lanka pääsee kauniimmin oikeuksiinsa sileässä neuleessa. Mutta jonkinlainen pitsiosiokin huiviin olisi kiva tehdä. Huivi muodostuu viidestä sektorista ja vieläkin arvon, että miten pitsit niihin sijoittelen. Luulen ettei huivistani tule täysin mallien mukaisia, vaan jonkinlainen välimuoto sileästä ja pitsisestä versiosta. Tosin rajallinen aika asettaa pieniä haasteita -kovin kauaa ei voi arpoa asiaa.

Olisi vissiin pitänyt treenata enemmän ja valmistautua paremmin - toivottavasti koko urheilusuoritus ei kaadu tähän.

ps. Tour de Fleecestä seurannee jonkinlainen kooste myöhemmin.