Vihdoin on viimeinen joululahja valmis ja saajallaan. Jouduin paketoimaan Äijän pakettiin vain yhden sukan, kun aika ei yksinkertaisesti riittänyt kummankin neulomiseen. Nyt ovat kuitenkin sukat valmiit.

Lanka: Austermann Step

Puikot:2,5 mm KnitPicksit

Malli: perussukka 3o1n -neuloksella

Koko: 45, 76 silmukkaa, yht. 84g

Paraphernalioita neuloessani suunnittelin samaan tyyliin neulottavaa miesten sukkaa, johon tulisi palmikonkierroilla ikäänkuin miekka (kuvio vain varteen, ei koko sukan matkalle). En voi sille mitään, mutta tuosta 3o1n -neuloksesta minulla tulee mieleen miesten sukka.

Jätin kuitenkin palmikonkierrot pois näistä sukista langan kirjavuuden vuoksi. Nyt on jo seuraavat sukat puikolla, vaan eipä tule niihinkään tuota suunnittelemaani kuviota. Jää odottamaan hamaan tulevaisuuteen... Täytynee hankkia tasaisemman väristä ohutta sukkalankaa.

Edit: itselle muistiin, että näiden sukkien kärjen silmukoinnin tein puikoilla, kun löysin hyvän ohjeen Stitsailuja -blogista. Ensimmäinen sukka tuli turhan tiukasti silmukoitua, toisesta tuli jo hyvä. Neulan kanssa kävi juuri toisinpäin, meinasi tulla turhan löysää.