Kolmas Portti järjestettiin Kainuun kansanopistolla Paltamossa, teemana tällä kertaa kirjoneule. Jokainen toki neuloi ja kehräsi omia projektejaan, mutta teema näkyi Portin pajoissa ja yhteisessä ohjelmassa. Pihapiiristä löytyi lähes oikeinkirjoitettu kyltti.

portti6-normal.jpg

Tällä kertaa matkaan oli eksynyt muutama maskottikin, virkatut virtahevot:

portti2-normal.jpg

Ja fretiksikin tituleerattu karvainen kaveri

portti1-normal.jpg

Langat, villat ja neuleet vaihtoivat omistajaa; paikalla olivat Käsityökauppa Ilo ja Louhittaren luola, kirppispöytä, lahjoituspöytä ja uutuutena neulekirppis. Minä en kyllä tainnut ostaa kuin huivin pingotusraudat.

portti4-normal.jpg

Tätä rukkia polkaisin minäkin -ja voi vitsit, että olikin epeli peli. Olen jo pitkään haikaillut toisen rukin perään, mutta en ole vielä osannut päättää, että mikä se olisi -nyt taisin sen löytää. Ja ei, rukki ei ole Ikean tuotantoa,  vaikka se sellaista erehdyttävästi muistuttaakin, koottavuuttaa myöten.

portti5-normal.jpg

Ensi vuoden Porttiakin jo suunniteltiin, joten voipi olla, että näissä merkeissä kokoonnumme jatkossakin. Kiitos kaikille osallistujille!

Muutama fakta Portista ja porttilaisista:

  • Portti oli sarjassaan kolmas
  • Paikalla oli 29 osallistujaa 
  • Osallistujia oli aina Kokkolasta Kemiin ryyditettynä muutamalla hajapisteellä kuten Rovaniemi, Liperi, Tampere ja Inkoo
  • Koirallisia porttilaisia oli enemmän kuin kissallisia
  • Paikalla oli kuusi rukkia, mutta aika monella neulojalla näiden lisäksi löytyy rukki kotoa
  • Vaikka porukka jaetaan satunnaisesti viiteen ryhmään, ovat kaikki kolme Hannaa samassa ryhmässä