ja matkalla neulottiin...

Retriittiin oli pitkä matka, vaan niin tuntui pitkältä tämän huivinkin neulominen. Pitkät ja kapeat huivit eivät ole minua varten. Siinä vaiheessa, kun mallineuleen oppii ulkoa, on peli menetetty. Ja tässä tapauksessa se tapahtui jo toisen toiston yhteydessä. No yhtä kaikki huivista tuli kuitenkin kiva. Mallineuleen kaivoin Haapsalu Sal:sta. Päätin, että kun kerran neulekirjoja on hommannut, pitää niitä joskus käyttääkin. En tiedä, että mitä Rahakiri tarkoittaa, mutta suomeksi se kuulostaa riittävän mahtailevalta. Pitäisiköhän käydä lottaamassa?

Lanka: Cascade Yarns Heritage Solids & Quatro Colors

Puikot: 4mm, Malli: Rahakiri (Haapsalu Sal)

Koko: 22*148 cm

Automatkan lisäksi neuloin sitä ainakin värjäyskurssilla luppoajalla. Ihan en saanut valmiiksi, kotona piti tehdä viimeinen mallikerran puolikas ja päättely. Lanka meni kaikki, ihan kaikki.

Retriitissä oli mukavaa. Liiankin mukavaa. Pohjoiseen on suunnitteilla oma retriitti toukokuulle, kiva olisi mennä sinnekin, mutta toukokuulla taidetaan jo tehdä kovasti rakennushommia.

**

Huivi tuli kaveriksi tälle pipolle, jonka sain valmiiksi jo pari viikkoa sitten, mutta hovikuvaaja ei ole saanut sitä ikuistettua. Joten nyt se on vain tylsästi ikkunalaudalla. Langat eivät ole samanväriset, mutta silti ihan yhteenkäyvät. Huivi on tummempi. Kummatkin langat olivat todella ihania neuloa.

Lanka: Cascade Yarns 220 Wool

Malli: Wurm (ravelry), puikot: 4mm

Tein ohjeenmukaisen reunuksen käyttäen aloituksessa provisional cast-on:ia. Lanka ei kuitenkaan riittänyt kuin kahdeksaan toistoon (ohjeessa toistoja on 10) ja pelkäsinkin, että pipo jää liian lyhyeksi. Mutta parin viikon käyttö on mukavasti pehmentänyt pipoa ja pituutta on ihan riittävästi.

**

Meillä askarreltiin alkuviikosta kutsuja. Kohta on taas synttärit tiedossa.