Vapun aikana tuli kaivettua cyclocrossi autotallista. Sain vihdoinkin hankittua lukkopolkimiin sopivat kengät ja hetihän niitä piti käydä kokeilemassa (noh, pyöränhuollon jälkeen). Vaihteet oli kyllä hakusessa, mutta ehkä se tästä. Kilometrikisaankin innostuksissani tuli ilmoittauduttua, kuinkas muuten kuin mummot lumessa -ryhmässä. Huomaa muutenkin, että on tullut kesäkausi. Eilen palelin pesäpallokentän reunalla kannustamassa E-poikien joukkuetta, tänään säntäsimme puolijuoksua töiden jälkeen suunnistuskouluun nuorimpien kanssa ja myöhemmin piti vielä heitellä pesäpalloa innokkaan harrastajan kanssa.

Käsityöt ovat siis jääneet vähemmälle. Nämä pilkkusukat kuitenkin etenevät hissukseen (väritys on kyllä melkein niinkuin serpentiinissä) ja puuvilla-pellavapuserokin on saanut hihojen alut.

sinipilkku2.jpg

Nöttöset on tullut hyvin käytettyä, mutta vielä pitäisi saada toinen samanmoinen neulottua. En noudattanut tässä ihan tarkasti sääntöä 'edellisen pohja on seuraavan pilkut'. Ja sen huomaa, parempi olisi pysyä säännönmukaisuudessa.

**

Ja tyrmistyksekseni luin, että blogilista lopettaa toimintansa. Mistäs minä sitten seurailen blogeja? Jos niitä kasaa bloggeriin, niin pitäisikö sinne hilata koko blogikin...?