Judiunin blogista löysin haasteen, joka kutsui tarttumaan. Tarkoituksena on listata omat Ufot ja pohtia niiden tilannetta, tavoitteena toki ufojen vähentäminen. Jaa, että mitkä ufot? No ne kesken jääneet työt, jotka siellä nurkissa ja kaappien perukoilla pyörii. Tohtiikohan noita kaikkia listatakaan...

Picovoli

Lankana vaalean violetti Drops Cotton Viscose. Tökki oikeastaan alkumetreiltä, ohjeen mukaisena ei olisi mahtunut viereenkään, koitin tehdä isommaksi, mutta siitä huolimatta oli kittana. Jäi lopulta kokonaan kesken, kun totesin, että minulla on kohta iso maha (tämä siis oli loppuvuodesta -09). Joitakin viikkoja takaperin kaivoin neuleen laatikosta, sovitin ja totesin, että kittana on edelleen. Samaa kyytiä purin kainaloihin asti ja jätin odottamaan. Ehkä siitä vielä t-paita tulee. Pelkäsin, että lanka ei kestä purkamista, mutta ei tuo pahalta näyttänyt.

Luminen

Tämä jäi kesken, kun tuossa vaiheessa ei käsitöille ollut liiemmin aikaa. Hihat on neulottu, toinen taskupussi on tehty ja vartalo-osakin on aloitettu. Kevättä vasten ei oikein intoa riittänyt neuloa koirankarvalankaa ja käsialakin tuntui tuon langan kanssa vaihtelevan melkoisesti. Tämä minä kuitenkin jonakin päivänä teen loppuun. Ihan varmasti.

Vapaavirkattu peitto

Tämä ihanuus jäi lopulta kesken, kun värit rupesivat tökkimään. Ne ei passaa minkään kanssa yhteen ja muutenkin ovat aika pliisut. Pari päivää sitten kaivoin sen kuitenkin esille, jospa tekisin sinnillä loppuun. En vain tiedä, että mihin sen pistän ja se vähän tökkii. Ei tee mieli tehdä käsityötä vain kaappiin pistettäväksi. Mutta purkamaan en tätä rupea!

Lapsen lapaset

Peruslapaset, hirvittävän tylsät neulottavat. Eivät vain tahdo valmistua. Ovat olleet kesken viime talvesta, täytynee kaivaa esille työmatkaneulottavaksi.

Miehen sukat

Eivät etene, liian monimutkainen kuvio raitasukkaan, jossa toinen lanka on pätkärääkätty. Pitäisi purkaa.

Villavaippahousut

Hmmm. Liian tylsää neulottavaa, ei vain saa loppuun. Vähän sama vaivaa kuin tiskirättien kanssa. Langat on sellaisia jämiä, että tuleekohan niistä mitään muutakaan.

 

Ei näitä ufoutuneita töitä nyt niin hirveästi ole. Joskus olen ajatellut, että pitäisi listata langat, joille on jo jokin suunnitelma, mutta odottavat vielä vuoroaan. Se olisi aika pitkä lista.