Tarvitsin paikalliseen KIP -erikoisuuteen ( = iltapäivällä Knit in Patio, auringon kiertäessä rakennusten taakse Knit in Pub) yksinkertaisen neulottavan. Matkaan nappasin ennen Tour de Fleeceä kehräämäni kuidun. Kuitu on karkeahkoa ja sainkin vinkin kehrätä sen sukkalangaksi. Kehräsinkin niin ohutta kuin suosiolla pystyin (S10:llä), poljin reilusti kierrettä ja navajokertasin. Eikä mitään käsitystä, että tuliko hyvä.

I needed a simple knitting to local KIP -event (=Knit in Pub). Started basic socks from handspun Cheviot.

Bussissa matkalla kaupunkiin ehdin juuri ja juuri keriä tämän ihanaisen vyyhdin (300 m). Alunperin ajatukseni oli raidoittaa sukat neulomalla kahdelta kerältä (tai kerän sisältä ja ulkoa), mutta koska kerijälaite, vaaka ja muut härpäkkeet eivät kuulu linjabiilin tai Pubin vakiovarusteisiin, tyydyin neulomaan langan sellaisenaan. Ja kuinka ihanat niistä tulikaan!

 
Lanka: käsinkehrätty Louhittaren Luolan Cheviot 100g/290m
Malli: perussukka kärjestä ,Puikot: 2,25 mm

Yarn: handspun KnitLob' Lair Cheviot 100g/290m
Pattern: Basic toe-up sock, needles: 2,25 mm


 
Värit ovat ihanat ja sukat raidoittuvat varsin samanlaisiksi, vaikka sitä hieman jännitinkin. Sukat istuvat hyvin hyvin jalkaan, ovat ihan parhaat! Eivätkä varmastikaan viimeiset käsinkehrätyt sukat, seuraava Cheviot odottaa jo kehrääjäänsä.
 
I love the socks, they fit very well and the yarn striped nicely. These are the first handspun socks I have knitted, but surtainly not the last. I already bought the next Cheviot top.