tämä idea ei ole uusi, mutta koska en ole aiemmin tällaista täällä näyttänyt niin laitetaanpa sekin näytille.

En muista oliko nuorimmainen vai keskimmäinen, joka sai vauvalahjan ihanassa ruutupaperissa, jossa jokaisessa ruudussa on pieni kuva. Olen paperia käyttänyt poikavauvojen korteissa (tämä taitaa olla peräti kolmas kortti) ja paperia on vielä yllin kyllin käytettäväksi. Pohjalla on ruutu, jossa on haluttu kuva, toisesta ruudusta on leikattu itse kuva ja nostettu 3d tarroilla irti kortin pinnasta. (irtileikattava kuva kannattaa ensin liimata esim piirustuspaperille, jotta se on hieman vahvempi). Nämä kuvat on tehty valmiiseen aukkokorttiin, mutta yhtä hyvin voi olla aukotonkin kortti.

Tarkoitus oli kyllä ommella kortti, joka olisi sävyiltään ja idealtaan istunut peittoon, mutta ei mopolla mahdottomia. En yksinkertaisesti jaksanut. Hyvä, että sain tämän aikaiseksi.

Peitto valmistui joitakin päiviä ennen varsinaista määräpäivää, joka on minulle erittäin hyvä suoritus. Pitäisi kuitenkin oppia kiinnittämään enemmän huomiota paketointiin ja korttiin -niin, että kaikki olisivat ajallaan valmiit. Peiton kääräisin vain sellofaaniin ja peiton langoista sitaisin nauhat ympärille. Nätti siitä tuli niinkin, mutta äitini ehdottama kangaspussi painokuvilla olisi ollut ehdottomasti parempi.