Tästä huivista meinasi tulla taannoin ikuisuustyö. Tein sitä pitkään ja hartaasti, monta muuta työtä valmistui siinä välissä. Lähinnä virkattuja huiveja, tämä on siis ajalta ennen tätä nyt iskenyttä neulomisvimmaa. Malli on jostakin Novitan joulunumerosta, en vain muista vuotta. Tykkään huivista, eikä se minusta ole liian karkea, vaikka kaulaa vasten tuleekin. Samasta langasta olen neulonut pipon, mutta eihän sitä tietenkään mistään löytynyt, kun kuvaamaan lähdin... kovin tyypillistä.
2076013.jpg
Malli: Novita
Lanka: Nalle
Koukku: 3 tai 3,5 mm

Jokea peitti osittain jääkansi, aurinko paistoi ja maa oli valkoinen, ihana ilma! Tämä oli sunnuntaina. Tässä välissä on ehtinyt olla pakkasta (jopa 10 astetta), plussaa, tuullut reippaasti, satanut räntää sekä vettä ja aurinko on taas kadonnut teille tietymättömille. Tykkäisin niin kovasti pikkupakkasesta ja puhtaasta lumesta -en tästä loskasta ja pimeästä. Toivottavasti oikea talvi tulee pian -ja myös pysyy pitkälle kevääseen!

2076014.jpg

Huivikuvia katsellessani ensimmäinen mieleen tullut ajatus oli Myrskyluodon Maija ja sitä hyräillessä löytyi nimi tällekin kirjoitukselle.