Kiitokset edellisen kirjoituksen kommenteista, lapaset ovat olleet jo muutaman päivän käytössä. Ihana suloisen, vähän kömpelönkin,  näköiset, harmittavasti vain malli ei ole paras mahdollinen, mutta väri on ihan minua.

Tänään ne sitten saapuivat - Toikan käsikarstat.

Jäykät kuin mitkä, mutta toivottavasti ne käytössä pehmenee.

Ja hetihän niitä piti kokeilla, kurssilla opitulla mallilla. Karstaan pieni määrä karstavillaa, johon jo kurssilla olin sotkenut koirankarvaa sekaan. Alempi karsta tukevasti syliin kahva itsestä poispäin ja päälimmäisellä karstalla kevyesti vedetään itseä kohti. Tai näin ainakin teoriassa. Nämä karstat ovat ainakin uutena niin jäykät, että vetäminen ei ole oikein kuvaava sana. Mutta pikkuhiljaa, vähin erin, lähti villa karstaantumaan. Välillä siirsin villat yhteen karstaan vetämällä karstoja toisiaan vasten samoin päin ja taas jatkoin. Ja kun olin tyytyväinen karstaukseen, siirsin villat yhteen karstaan ja pyörittelin lepereen irti karstasta toisen karstan kärjellä.

Ja sain muutaman lepereen syntymään. Mutta miten nämä pitäisi säilöä odottamaan kavereita ja tulevaa kehräystä -ehkä pitkäksikin aikaa?