Olen ihastellut peittoja täällä jo ties kuinka pitkään. Haikaillut ja haaveillut. Kauniita peittoja ja ihania kirjottuja kuvia täällä. Huokaillut ja ihastellut. Mutta se oma projekti on antanut odottaa itseään. Kunnes törmäsin tähän blogiin ja siellä esiintyvään sängynpeittoon.

Kaivoin esille Ikeasta ostamani kolme lastenkangasta, valkoisen lakanan ja yksivärisiä puuvillakankaita. Aikani niitä pyörittelin ja sommittelin. Päällinen on kasassa. Vielä pitäisi päättää pohjakangas ja tikkaus.Keskeneräisenäkin se päätyi majanrakennukseen. Arvatkaa kuka nukkui majassa päikkärit? Aivan oikein, äiti itse.

Yksityiskohtiin löytyi ideoita:Tämän idea on lähtöisin Sudrana -blogin dino-pussukasta.Laulunsanat puolestaan Harmaata arkea blogista, kun Outi haikaili kevätverhojen perään.

Olisin halunnut kirjoa lasten piirtämän kuvankin johonkin ruutuun, Tilli Mössönpoika ja Muita Ihani -blogin innoittamana. Mutta ei minun pieni suostunut piirtämään, enkä ompeluinnostuksessani lähtenyt isompien vanhoja piirrustuksia kaivelemaan.