Hyttysiä ja mäkäräisiä uhmaten pakkauduimme päivällä autoon ja suuntasimme tätini miehen syntymäpäiväjuhlille merenrantamökille. Hiukan hirvitti, että mitenhän me pienimmäisen kanssa siellä pärjäämme. Kaikki meni kuitenkin todella hienosti. Säätiedotus lupasi sadetta, mutta meille tarjoiltiin poutapilveä mukava tuulen kera. Kyllä siellä elukoitakin oli (ja paljon), mutta nuorimmainen pysyi yllättävän hyvin suojassa vaunuissa hyttysverkon alla. Isommilla lapsillakin aika kului mukavasti leikkiessä ja enoja hyppyyttäessä. Mukavat juhlat ja hyvät tarjoilut!

Äitini lupasi huolehtia lahjasta, minä kortista.

Äitini ehdotuksesta käytin kortissa kivikangasta ja musiikkia harrastavan miehen korttiin muotoutui nuotteja. Varsinainen lahja oli pakattu mustaan pussiin, jossa oli kultaiset koristeet, siitäväri myös kortin reunoihin.

 Ja sitä kivikangasta pyöritellessä sain ajatuksen ommella grillausta harrastavalle myös patakintaat.

Onnistuneet tuli, malli on oma, aiemminkin käytetty.

Kivikankaasta piti taannoin tulla linna rekvisiitaksi lapsen syntymäpäiville. Loput kivikankaasta taidan käyttää patakintaisiin ja -lappuihin omaa uutta keittiötä varten. Sopinevat valkoiseen, mustalla kivitasolla varustettuun keittiöön ihan mukavasti.