Jep, ja pahemman kerran. Tarkoitus oli tilata sukkapuikkoja, Knit Picksejä, ja jokin hieman ohuempi sukkalanka. Minä kun pääsääntöisesti olen neulonut vain Novitan langoista (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta). Mutta sitten törmäsin Lankakamarin lankapakettiin, johon sai kaupanpäälle valita yhdet KnitPicksit. Ja pakettejahan piti toki tilata kaksi, jotta sai kahdet puikot... ööö... joo-o, sillälailla säästi myös postikulut. Nyt minulla on valikoima ihania sukkalankoja, tuleepa samalla tutuksi useampi lankamerkki.
1863395.jpg
Austermann Step, Lanartuksen Fine Merino Socks,
RedHeart Sport Socks, Hjertegarnin Bamboo Strompegarn

Lähikaupassa törmäsin Novita Nallen uusiin väreihin, oranssi ja ruskea. Esikoinen tarvitsisi uuden villapaidan ja ne värit olivat kuin häntä varten. Vaivoin pääsin kaupasta pois ostamatta lankoja, mutta ehkä ne vielä on käytävä hakemassa.

Neuletakkikin etenee. Hihasta jätin "palmikkokuvion" pois ja tilalle laitoin vain 4o, 1n, 4o, 1n, 4o neulosta. Ihan kiva tulee näin. Nauloksesta tulee vähän epätasaista, olisikohan sittenkin pitänyt ottaa puolosta pienemmät puikot. Kaulusongelmankin sain ratkaistua, joskin se tarkoittaa sitä, että iltapuhteena puran vielä miehustat kaula-aukon kavennuksiin asti ja neulon yläosat (olat) uusiksi.

1855913.jpg