Perjantaina näin perhekerhossa kahdella lapsella äidin ompelemat liivit ja housut hienoine aplikaatiokuvineen. Siitä innostuneena kaivoin kaapista jo hyvän tovin sitten leikkaamani puseron ja housut. Puseroon on tulossa smurffi -aplikaatio, mutta toteutus on vain jäänyt. Ja jäi nytkin.

Ompelukoneessa ja saumurissa oli terävät neulat pussukoiden ompelun jäljiltä, joten tartuinkin hyvin pestyyn froteeseen ja kirpputorilta hankittuun lakanaan. Tuloksena tuli viisi tassupyyhettä.

Tassupyyhkeitä kierrätyskankaista.

Ai että tassupyyhkeitä? Joo, koiraharrastus on viimeisimpinä vuosina ollut vähän säästöliekillä ja olenkin taipunut vain 'pakollisiin'. Tänään oli vuorossa leikkimielinen koiranähyttely eli Match Show, jonka yhdistyksemme järjesti. Palkintojen haaliminen on aina työlästä, eikä mitenkään minulle mieluista puuhaa. Ruusukkeet ja pokaalit yleensä ostetaan, mutta perinteisesti mätsäreissä on tavarapalkintojakin. Inhoan kerjäämistä tai sievemmin sanottuna lahjoitusten pyytämistä. Teen vaikka mieluummin itse. Ja näin syntyivät pyyhkeet. Aika kivat tuli, mutta hieman jäi mietityttämään, että osaavatkohan palkinnon saajat arvostaa kierrättämistä.