Päivä 9: Varhaisin lapsuusmuisto. Jaa-a, mikähän se olisi? En osaa nimetä mitään yksittäistä, ensimmäistä, mutta lopulta päädyin punaiseen. Siihen voi liittää monta asiaa; mummun mökki, Metsolahden metsämansikat, kärpässienimökin, karusellin...

Päivä 10: Joululaulu. Entten tentten teelikamentten... mennään vaikka Sinivuorten yöllä, jotta saadaan sininen raita.

Päivä 11: Lempipuu. No vaahtera tietenkin. ...paitsi että kävelyllä käydessäni tajusin, että oikestaan mäntymetsä ja lehteen puhkeava koivu tuoksuineen taitavat sittenkin ehkä viedä voiton. (vihreän kellertävän kirjava raita oikeanpuoleisessa sukassa).

Päivä 12: Lenkkipolku. No mustaa ja pimeää tähän aikaa vuodesta. ...paitsi, että maa oli jo melkein valkoinen ja vaikka kuljinkin pitkin päällystettyjä teitä oli metsä koko ajan lähellä. (harmaa-valkea-vihreä raita vasemmassa sukassa).

 

kalenterisukat3.jpg

Värit jonninverran liian kirkkaat, osa vääristyy enemmän kuin toiset.

Päivä 13: Värivalinta sudenpentujen arvonimigeneraattorin avulla. Väriksi valikoitui petrooli (joka kuvassa näyttää kyllä kirkkaan siniseltä), Pottumaisen Epäröimätön Trukinkuljettaja ja Rikkiviisas, Oikeudenmukainen Orkideankasvattaja ja Lorvaileva Ihovoidekonsultti.

Päivä 14: Toinen harrastus. Partion tummansinisellä mennään.

Päivä 15: Supersankari. No mistä minä tämän nyt taion? Wikipedia antoi kuitenkin pitkän listan jos jonkinmoisia supersankareita, valitsin Arrown -vihreän. Sarjakuvaa en ole lukenut, mutta tv-sarjaa kuului suosikkeihini.

Päivä 16: Syntymäpäivä RGB -värivalintaan. Joko tumman sinistä tai tummaa ruskean punaista, riippuen syöttääkö vuosi edellä vai päivä edellä. Ruskeanpunaisella mennään, jottei tule liian monta sinistä (lähes mustaa) raitaa.