Neuletakki ja pellavamekko valmistuivat kuin valmistuivatkin parin viikon takaisiin juhliin. Eikä menyt edes viimetippaan -hameen helman käänsin lauantaiaamuna ennen juhliin lähtöä. Käytin mekossa Ottobren kaavaa ja harvinaista kyllä, se ei juurikaan tarvinnut muutoksia, tykkäsin lopputuloksesta. Ja neuletakista tuli ihana, lankaa jäi reippaasti yli ja siitä neuloinkin jo huivin. Vaan ei ole valmiista vaatteista kuvia -vielä.

handspun_peasy-normal.jpg

Neuletakki ennen pingotusta. Pitsikuvio päätyi takin helmaan.

Lahjoissa päädyimme lahjalistalla olleisiin astioihin, lupasin huolehtia veljeni ja siskonikin lahjat. Mutta pelkät astiat ovat hieman persoonattomat. Niinpä virkkasin kaksi pannunalusta Kauhavan kangasaitan mustasta huopalangasta (100% villa, 8mm koukku) ja niinhin koristeeksi japanilaiset kukat Novitan Kotiväestä (1,25mm koukku).

patalaput-normal.jpg

Kumpaankin 'mukipakettiin' yksi panninalunen.

Lautaspino sai puolestaan kaverikseen kolme tiskirättiä; yhden mustan (Garnstudio Bomull-Lin) ja kaksi valkosita (Novita Luxus Cotton). Löysin netistä kauniin, lehden mallisen ohjeen, jota muokkasin mieleisekseni. En vain enää löytänyt ohjeen sivulle, jotta olisin voinut linkittää.

tiskiratit-normal.jpg

Kangasmerkit saapuivat juuri parahiksi, jotta ehtivät näihin pieniin käsitöihin. Merkit olivat edullisia ja se näkyy niistä, seuraavalla kerralla taidan kokeilla jotain muuta. Kortinkin vielä aamusella ompelin, vaikka edellisiltana olinkin sitä mieltä, että ostokortilla mennään. Kortista ei valitettavasti tullut kuvaa.

 

Itse juhla oli kaunis ja meillä oli mukavaa. Kiitos!

haat-normal.jpg