Kävin Oulun messuilla minäkin. Ja kerrankin sain ostettua jotakin... itseasiassa taisi mennä jo melkein hamstrauksen puolelle.

Tilasin itselleni pellavaisen Pallo -mekon Vehkomäeltä  seuraavissa väreissä:

Ensimmäistä kertaa kokeilin jotain tunikamaista päälleni ja tähän ihastuin! Mekon minun päällä näette ehkä joskus -ehkä.

Tildat eivät ole oikein minuun iskeneet (vaikka yksi kirja minulta löytyykin), mutta Ritarilla jotenkin kolahti. Pupun ompelupaketti lähti matkaan ja lohikäärmeen tilaan, kunhan se vain tulee myyntiin.

Wetterhoffin tarjouspöydästä jemmasin huivilangat ihan itselleni, ihanan ohutta villa-silkkiä Silviaa. Lankaa tuli kyllä enemmän kuin yhteen kolmiohuiviin, mutta voipa siitä tehdä vaikka pitkän kapea huivin ja vaikka värjätä sen, jos väri rupeaa työmpäsemään.

Tapionkaupasta nappasin pari kerää Karismaa kokeeksi (ehkä pipoja?), bambuiset 5 mm sukkikset sekä muutaman pussin mehuvärejä.

Ja lopuksi menin PeeKaasta hakemaan kirjontalankoja korttiompeluun. Lankojen lisäksi mukaan lähti suloinen setti ruskeita kankaita. En tiedä vielä, että mitä niistä tulee.

Kovinkaan paljoa uutta en messuilta löytänyt, moni näistä ostamistani olikin valmiiksi 'ostoslistalla'. KnitPicksien (tai KnitPro:iden) poissaolo kummastutti, mutta työnäytökset olivat mukavia (erityisesti iloisesti 'lauleskeleva' rukki) ja löytyihän sieltä mukaankin vähän yhtä ja toista.