Joulukalenterisukat valmistuivat joulunpyhien aikaan, ennen joulua piti keskittyä muihin asioihin. Pidän kalenterin ideasta, mutta en ole ihan varma, että ovatko omat sukkani hauskat vai kamalat? Istuvat hyvin jalkaan ja kerrankin jaksoin neuloa hieman tavallista pidemmät varret, mutta insinööriä tämä epätäsmällinen raidoittaminen ja sekavat värivalinnat hieman häiritsevät. Jos olisin etukäteen tutustunut ohjeeseen paremmin ja miettinyt hiukan paremmin värivalinnat, olisi lopputulos voinut olla harmoonisempikin. Mutta näillä mennään.

joulukalenteri1-normal.jpg

Joku tituleerasi sukkia räsymattoihin, mutta kyllä meidän räsymatoissa on kaikissa tietynlainen säännönmukaisuus. Kivat kotisukat näistä tuli ja sain kipinän seuraaviin jämälankasukkiin.

joulukalenteri3-normal.jpg

Kantapää oli minulle uusi tuttavuus, se neulottiin kokonaan jälkikäteen ja muoto tehtiin ikäänkuin sädekavennuksena. Suomenkielinen ohje löytyy täältä. Hieman skeptinen olin kantapään istuvuuden suhteen, mutta näistä tuli yllättävän hyvät! Täytyy varmaan kokeilla joskus toistekin.