Tämä on yksi niistä töistä, jotka listasin vuoden ensimmäisessä postauksessa. Revontulen sainkin jo aiemmin valmiiksi ja se on ollut lähes päivittäisessä käytössä. Japanilaisia kukkia kokeilin, mutta en oikein tiedä, että onko ne ihan mun juttu -vai liekö se lanka ei ole ihan se mun juttu.

Tarkoitus oli neuloa takki ihan ohjeesta, mutta lopulta päädyin tekemään täysin oman mallin. Halusin leveät raidat, mutta jossakin vaiheessa hirvitti, että tulikohan hieman liioiteltua. Hihojen kanssa oli hieman ihmettelemistä ja lopulta päädyin tuollaiseen 3/4 mittaan. Raidat piti saada täsmäämään, joten siitä määrittyivät takin ja hihojen pituudet. Alkuun oli ajatus, että yritän käyttää mahdollisimman tarkkaan kaiken langan, joka minulla on, mutta lopulta tärkeämpi oli saada raidat täsmäämään.


Lanka: Sandnes Garn Duett, yhteensä 650g
Puikot: 4 mm

Neulottu yhtenä kappaleena ylhäältä aloittaen. Miehustan resoriin poimittu silmukat reunasta. Kiinnitykseen pitää kehitellä joku kiva neula, napinlävet jätin tarkoituskella tekemättä.Lopputulos on aika kiva, vaikka neulomisen edetessä ei oikein tiennyt, että mikä tästä on tulossa.