Usein lankoja ostaessani huomaan hankkivani samalla kertaa saman värimaailman lankoja. Nyt näyttää käyvän villojen ja lankojen kanssa samalla lailla. (eikä nyt ole edes kyse pelkästään pinkin eri sävyistä...)


 
Ostaessani langat Frankie -takkia varten, muistin, että olin taannoin ostanut harmaata silkki-merino -kuitua. Kuitu on aavistuksen vaaleampaa kuin takin lanka, mutta sävy on hyvä. Pakkohan se villan kehräyskin oli aloittaa. Takki on valmis, siitä ja sen tarinasta heti, kunhan saan kuvia.

**


 
Tämän kuidun innoittamana uskaltauduin suunnittelemaan Allinon loppujen yhdistämistä, lankoja kun on jäänyt tästä tunikasta ja tästä huivista. Ja ohjekin löytyi samaisesta kirjasta Frankien kanssa. Pikkuisen on säätämistä, sillä ohje on tehty yhdelle värille, mutta eipä käy tekeminen liian tylsäksi.


 
En oikein vielä tiedä, että tykkäänkö vai enkö. Väriyhdistelmä kieltämättä hieman särkee silmiä, mutta kyllä tästä kesäpusero tulee. Paidalle sopiva hamekin on jo suunnitteilla (siitä kaapissa lojuvasta turkoosista pellavasta, jonka meinasin jo myydä pois).