... kurja loppu, kuten kaikki varmasti tietävät. Ahneuksissaan ja sukkiin huullaantuneena aloitti tämä Tainan Paraphernaliat. Ei pitäisi sekaantua ohjeisiin, joilla on liian vaikea nimi ääneen lausuttavaksi (saati oikein kirjoitettavaksi).

Viininpunainen ohut lanka ja uudet puikot (KnitPicks 2,5 mm) meinasivat olla ylivoimaiset heti alkuun; lanka halkeili, puikot tuntuivat oudoilta käteen, puikkojen kärjet tylpiltä, eikä huono valaistus helpottanut tilannetta ollenkaan. Mutta periksi ei anneta. Resorin tahkosin jo eilen illalla ja innolla aloitin varsinaista mallikerran osuutta, joka alkuun sujuikin yllättävän hyvin. Joskin sukka näyttää kovin pieneltä, resori menee juuri ja juuri kantapään yli. Tämä mitään mallitilkkuja tehnyt, katsoi vain, että puikot ja langan vahvuus suurinpiirtein täsmäsivät.

Hetki sitten tuli takaisku. Tämä oli neulonut yhdet palmikot 'väärään suuntaan' ja niin meni purkuun puolikas mallikerta. Mutta vieläkään ei anneta periksi. Sukka on todella kaunis ja kyseinen lanka sellaiseksi haluaa.

1882233.jpg
Tilanne aamulla.