Mitä syntyy kuudesta kahvipussista, 18:sta nepparista, palasta levyvanua ja pätkästä kultanauhaa? Kolme kruunua ystävän tyttärille pieniksi joululahjuksiksi:

2177187.jpg
Alkuperäinen idea on 'Kahvipussin uusi elämä' -kirjasta. Vapaasti sitä ohjetta muistellen ja itse soveltaen valmistuivat nämä päähineet. Yhteen kruunuun menee kaksi pussia, väliin laitoin levyvanua ja reunat kiersin kultanauhalla. Kiinnitys ja säätövarat neppareilla, tarranauhakin käy, jos sitä sattuu olemaan.

Tein näitä jo aiemmin omille lapsilleni vanhimmaisen 5-vuotissynttäreille. Silloin ompelin kruunujen lisäksi pari kypärää ja viittaa, mies askarteli miekat. Kovassa käytössä ovat olleet.

2177188.jpg

Vuodatuksessa on yksi iso puute bloggeriin verrattuna, yhden kirjoituksen voi laittaa vain yhteen kategoriaan. Koitan kiertää tätä tarvetta siten, että yhteen kirjoitukseen tulee vain yhden tyyppistä tekemistä (eivätpähän kirjoituksetkaan sitten kovin pitkiksi rönsyile). Toisaalta yksikin työ saattaisi kuulua useampaan kategoriaan. Nämä kruunut on ommeltu, mutta aloitan silti uuden kategorian; kierrätettyä.