Tämän kuidun saatuani päätin, että se saa odotella uuden rukin hankintaa. Nyt sitten pääsin sitä kehräämään - ja tuli aloitettua melkoista pitsivahvuutta, ihan vain siki, kun tällä rukilla pystyy.

woolgathering1-normal.jpg

Rukki on erittäin helppokäyttöinen, kevytpolkuinen, nopeutta riittää, vetoa on helppo säädellä - ja ennenkaikkea pidän sen ulkonäöstä. Uskoisin, että tällä rukilla on aloittelijankin helppo harjoitella, mutta toisaalta rukki myös riittää pitkälle. Taisin mainita aiemmin, että Blississä on mielestäni yhdistettynä S10:n ja Victorian hyviä puolia, tässä muutama huomio.

Jos vertaan S10:iin, niin rukit ovat hyvin samankokoisia. Kehrävetoisena Bliss ei vedä villaa käsistä, vaan vetoa on huomattavasti helpompi säädellä. Blissistä löytyy myös enemmän nopeutta, nämä ominaisuudet yhdessä auttavat ohuempien lankojen kehräämisessä. Rullakoko on pienempi S10:n rulliin verrattuna ja valitettavasti S10:n vyyhdinpuut eivät sovi Blissiin (kehrä tulee eteen). Bliss on hieman kevyempi polkea, mutta en ole kokenut, että S10 olisi raskas. 

Jos puolestani vertaan Victoriaan, on Bliss toki isompi, mutta myös tukevampi. Tätä tosin on hiukan epäreilua verrata, kun Victoria on kuitenkin matkarukki. Rullakoko on sama, kuten lyhdyn kiinnitysmekanismikin. Blississä on kiinteät koukut, Vickanissa puolestaan liukuva koukku. Joku voi pitää tätä Blissin miinuksena, minua se ei millään muotoa haittaa.  Ehdoton plussa Blissille on se, että sen voi valita joko yksi- tai kaksipolkimisena, minä kun haluan omani ehdottomasti yhdellä polkimella. 

 

fancy_pants1-normal.jpg

Toimitus oli nopea, kokoamisohjeet selkeät ja asiakaspalvelu erittäin hyvää. Voin suositella -eikä tämä todellakaan ole maksettu mainos.