Lapsi tarvitsee housuja, mitä tekee äiti? Ompelee puseron.

Tämä vain piti saada tehdä.

Raidallinen joustofrotee sekä applikaation turkoosi velour Lasten Metsolasta, miehustan ruskea college naapurikunnan kangaskaupasta. Applikaation vihreä velour ja vaaleanvihreä joustofrotee Myllymuksuilta, kauluksen trikoo Iinulta. Pitänee ne housutkin tehdä.

Nuorimmainen kysyi heti, että missä hänen lohikäärme on. Vanhimmainen tarvitsisi eniten vaatteita, mutta mitä ihmettä teen koululaisen vaatteisiin??? Tekstithän kyllä käyvät, mutta mistä nasevat ja sopivat tekstit? Olisiko mitään kuvia, jota 8 -vuotiaalle voisi vaatteisiin painaa tai applikoida? Gormitit tai StarWars ei hirmuisesti houkuttele. Vai tartteeko niihin oikeastaan mitään? Löytyiskö ehdotuksia?

En yleensä pahemmin perusta kaupan vaatteiden kuvituksista tai teksteistä mutta jostakin syystä näihin itsetehtyihin pitäisi saada jotakin tehtyä. Mutta kaikki mieleen tulevat ajatukset tuntuvat koululaiselle jo varsin lapsellisilta. Ehkä päädyn vain yhdistelemään eri värisiä kankaita tai piristämään paitaa kirkkaan värisellä kanttauksella ja tikkauksilla.

**

Itsellekin on tulossa turkoosia, käsilaukkuun sopiva huivi.