Eihän siihen edelliiseen lomamuisteloon kaikkea tärkeää tullut.

Kahden isomman veijarin kesä alkoi viikon mittaisella uintileirillä. Täältä meidän kylältä oli bussikuljetus naapurikunnan uimahalliin. Tuntuivat pojat tykkäävään ja järjestelyt oli mielestäni hoidettu hyvin. Harmi vain, että juuri samaiselle viikolle ilmaantui jalkapalloleiri, joka sekin olisi poikia tietenkin kiinnostanut. Mutta kun uimakouluun oli jo ehditty ilmottautua ja maksutkin maksaa.

Jalkapalloa on pelattu paitsi omalla pihalla, myös urheilukentällä ihan omatoimisesti. Loppukesästä kävi kuitenkin ilmi, että jalkapalloharjoituksia on jatkettu läpi kesän ja mukaankin vielä pääsee. Niinpä kaksi vanhinta ovat elokuun alusta potkineet palloa ihan ohjatusti.

Jalkapallon lisäksi pyöräily/mopoilu ja potkulautailu ovat olleet tämän kesän ykköshittejä.

Iskän perintömopo ja päivän asu. Herra on itse vaatteensa kaapista kaivanut.

Nuttu nurin ja onni oikein. Pusero nurinpäin, housut etupuoli takana, muttei se menoa haittaa.

**

Ja koska ulkoleikit ovat olleet varsin vauhdikkaita, on meillä myös putsattu ja paikkailtu polvia ja kyynärpäitä -aika monta kertaa.

Parit housutkin saivat uudet polvet -päärynän muodossa. 

**

Olen minä tehnyt käsitöitäkin, joku on vielä viimeistelemättä, joku puolestaan jäänyt kuvaamattakin. Suurimman osan käsityöajasta on kuitenkin vienyt Project60 -kuten minä sen olen ristinyt.

Puolet lapuista alkaa olla kasassa. Tähän vielä palataan.

Ja lopuksi otsikon aiheeseen; alkukesästä päätin, etten liiemmin ompele lapsille vaatteita, vaan teen sitten syksyllä kouluun mitä tarvitaan. No, koulu alkoi jo, vaatteitakin tarvittaisiin. Parina päivänä olen keskittynyt leikkaamaan; pinossa on kolmet housut, yksi pusero sekä vauvan lakki. Vielä kun joku ne ehtisi ompelemaan.

Koko päivän satoi, nyt illalla aurinkokin suostui näyttäytymään.

ps. lupaan keskittyä seuraavassa postauksessa oikeasti enemmän käsitöihin.